Individuele begeleiding

Hoeve het Rondgors biedt naast groepsbegeleiding ook individuele begeleiding. Dit betreft een intensiever traject waarbij we samen goed gaan onderzoeken wat er nodig is om jezelf weer fijn te voelen. Er kunnen diverse redenen zijn waarom er een individueel traject ingezet dient te worden. 

Een individueel traject verloopt in de volgende stappen:

Kennismaking: er wordt eerst contact gelegd, het is namelijk heel belangrijk dat er een goede aansluiting is tussen coach en coachee. 

Intake: na een positieve kennismaking wordt een intake gepland. 

Doelen bepalen: wij vinden het belangrijk om doelgericht te werken en doelen zo concreet mogelijk te beschrijven. 

Plan van aanpak: nadat de doelen vastgelegd zijn wordt er een plan van aanpak gemaakt. Hoe gaan we de gestelde doelen behalen wat is passend?

Resultaten en evalueren: regelmatig evalueren we samen of het plan van aanpak loopt zoals gewenst en in hoeverre doelen behaald zijn. Het kan zijn dat doelen bijgesteld moeten worden. 

Er wordt altijd maatwerk geleverd en we kunnen diverse technieken inzetten. Er zijn namelijk onderliggende problemen die zorgen voor disbalans in het leven op allerlei gebied. Tijdens het traject gaan we opzoek naar de onderliggende problematiek en hier gaan we samen aan werken. 

Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 076-5962574 of e-mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.