Weekendopvang

Wil je genieten van de buitenlucht, van onze dieren en van de ruimte? Kom dan logeren op bij Zorg- & Educatieboerderij Hoeve het Rondgors.

Tijdens een verblijf worden onze cliënten opgevangen door ervaren begeleiders. Die een goed gevoel voor kinderen hebben. 

Om even lekker alles opzij te zetten en heerlijk te genieten van het leven op de boerderij. Wat is er nu leuker dan een weekendje logeren op een echte boerderij? 

Fijn paarden verzorgen/rijden, een leuke boswandeling maken, heerlijk met de dieren knuffelen of hutten bouwen, alle activiteiten zijn mogelijk. 

Wij begrijpen heel goed dat rust, regelmaat, ritme en het leggen van sociale contacten erg belangrijk is voor deze kinderen. Daarom werken wij met vaste groepen. Dat betekent dat uw kind in principe altijd in dezelfde, vertrouwde groep bij ons verblijft. 

Het logeerweekend begint op vrijdag 19:00 uur en duurt tot zondag 16:00 uur. 

De kinderen slapen onder begeleiding, verdeeld over twee slaapkamers 1 jongens slaapkamer en 1 meiden slaapkamer. 

Ziet uw kind het (nog) niet zitten om te blijven slapen, dan is dagopvang op zaterdag of door de weeks ook mogelijk. 

Voor een vrijblijvende kennismaking met Zorg- & Educatieboerderij Hoeve het Rondgors, kunt u altijd bellen naar 076-5962574 of e-mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..