Pension- & Trainingsstal

Hoeve het Rondgors is een bedrijf dat al generaties lang ervaring heeft in het africhten en fokken van paarden. Enkele jaren geleden zijn wij gestart met een modern hippisch bedrijf, hierbij kunt u denken aan onze pension- & trainingsstal voor het africhten van jonge paarden en pony's en het corrigeren van oudere paarden en pony's.

Pensionstal: 
Pensionstal Hoeve het Rondgors is aan gezellige all-inclusive pensionstal in Rijsbergen en heeft een schitterende accomodatie. Beschikt over ruime lichte boxen. De stallen zijn geïsoleerd wat, zowel in de zomer als in de winter voor de paarden een aangename temperatuur geeft. Het stallencomplex heeft veel luchtinhoud wat zorgt voor een goede ventilatie. Het is zowel aantrekkelijk voor de recreatieve ruiter als voor de wedstrijdruiter. Onze pensionstal ligt op 3 minuten stapafstand van het prachtige natuurgebied "de Pannenhoef" waar je even helemaal tot rust kunt komen. 

Hoeve het Rondgors heeft 3 verschillende soorten boxen.
- Chique buitenboxen van 4 x 4,5 meter met een luik zodat de paarden lekker 
  buiten kunnen kijken;
- Luxe binnenboxen van 3 x 3 meter;
- Eenvoudige binnenboxen, deze zijn verschillend van maat en zijn echte pony 
  boxen. 

De paarden komen bij pensionstal Hoeve het Rondgors op de eerste plaats en staan 24 uur per dag onder professionele toezicht. De paarden komen dagelijks in de wei (indien het weer het toelaat), zodat ze hun ei kwijt kunnen en helemaal paard kunnen zijn. Er wordt 4 keer per dag gevoerd, 2 keer per dag brokken en 2 keer per dag kuil/hooi. De stallen worden dagelijks gemest en bijgestrooid.

Pensiontal Hoeve het Rondgors heeft een goed verlichte chique binnenbak van 20 x 60 meter oppervlakte van 1260m2 en een goede buitenbak van 20 x 50 meter. Er is altijd mogelijkheid om te rijden, er worden namelijk geen groepslessen gegeven. Er zijn 2 wasplaatsen met warm water en iedere pensionklant krijgt een eigen ruime zadelkast toegewezen. Heeft u een trailer? Geen probleem, deze kan gratis gestald worden. 

Opsomming faciliteiten:
- 2 wasplaatsen met warm water;
- Één binnenbak van 21 x 60 meter, oppervlakte van 1260m2;
- Één buitenbak van 20 x 50 meter;
- Kantine;
- Ruime boxen; 
- Ruimte parkeergelegenheid;
- Ruime zadelkasten;
- Verschillende paddocks;

Instructie is mogelijk, onze instructrice Sofie Jochems is in het bezit van een instructeursdiploma en opgeleid tot het geven van paardrijlessen tot Z-niveau.

Enten:
De paarden op Hoeve het Rondgors dienen 1 maal per jaar geënt te worden tegen influenza. Dit wordt collectief geregeld worden.

Als u klikt op één van de onderstaande links kunt u vanuit het oogpunt van een amazone of ruiter kennismaken met de prachtige omgeving van pensionstal Hoeve het Rondgors.

http://www.youtube.com/watch?v=jRKB5WAus4Y&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=WvouKcUI4pI&feature=youtu.be

Pensionstal Hoeve het Rondgors is in principe altijd geopend, maar van Oktober t/m Maart zijn we op zaterdag en zondag vanaf 17:00 uur gesloten.

Voor een vrijblijvende kennismaking met pensionstal Hoeve het Rondgors, kunt u altijd bellen naar 076-5962574 of e-mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.